Kako Najti Račun V Hranilnici Rusije

Kazalo:

Kako Najti Račun V Hranilnici Rusije
Kako Najti Račun V Hranilnici Rusije

Video: Kako Najti Račun V Hranilnici Rusije

Video: Kako Najti Račun V Hranilnici Rusije
Video: Наконец-то я нашёл его в Чикен Гане... 2024, April
Anonim

Številka vašega računa pri ruski Sberbank je odvisna od tega, s katerim finančnim produktom je povezana. Če gre za knjižico, izdano za registracijo vezanih in vezanih vlog, je dovolj, da pogledamo njeno naslovno stran. V drugih primerih se lahko obrnete na podružnico banke ali uporabite sistem Sberbank Online.

Kako najti račun v hranilnici Rusije
Kako najti račun v hranilnici Rusije

Potrebno je

  • - knjižica ali bančna kartica;
  • - potni list;
  • - računalnik z dostopom do interneta.

Navodila

Korak 1

Na naslovni (prvi za naslovnico) strani knjižice pod besedo "Račun" je na samem začetku vrstica s simbolom "Ne" in 20 števkami. Te številke so številka vašega računa, ki je povezan z nakazilom ali drugim pologom.

2. korak

Če uporabljate bančno kartico in nimate hranilne knjižice, da bi ugotovili številko računa, se lahko obrnete na poslovalnico banke, kjer je bil odprt ta bančni izdelek, operaterju predložite svojo kartico in potni list ter zahtevate številko računa. Optimalno bo, če ga operater ne poimenuje na glas, ampak ga natisne.

V poslovalnici lahko prevzamete tudi vse podatke, potrebne za nakazilo denarja na vaš račun.

3. korak

Če je vaš račun povezan s sistemom Sberbank Online, se lahko vanj prijavite prek spletnega mesta banke in po potrebi s klikom na ustrezno povezavo vidite številko računa.

Ta funkcija omogoča enostavno izpolnjevanje elektronskih plačilnih dokumentov za financiranje računa Sberbank. S kopiranjem podatkov iz prvotnega vira odpravite možnost napake, ki je pri ročnem vnosu večjega števila in drugih znakov precej velika.

Priporočena: